Klar, parat, start! – Hej fra projektlederen

Hej og velkommen!

Jeg hedder Jonas, og jeg er projektleder i Styrket Efterværn / Livline B.

Arbejdet med at styrke det eksisterende efterværn ligger mit hjerte nært. Jeg har mange års erfaring med at arbejde med udsatte unge, og jeg har ofte oplevet, at tomrummet efter anbringelse kan være problematisk for et ungt menneske.

Derfor søgte vi om midler til at lave Styrket Efterværn, der i en 3-årig periode vil målrette udvidede indsatser til tidligere anbragte unge (i projekttiden begrænset til Opholdssteder.dk’s tidligere unge).

Et Styrket Efterværn vil medføre, at færre unge tabes af systemet, når man overgår fra anbringelse til selvstændig bolig. Ved at give tidligere anbragte unge et trygt, velkendt, og gratis sted at henvende sig, er det vores ambition at være den udstrakte hånd, som ellers kan være svær at finde.

På hjemmesiden finder du også vores community, hvor vi løbende deler historier om at være tidligere anbragt i form af interviews, podcast, blogindlæg, og billeder.

Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre lidt mere om vores projekt.

Hvad end du er projektdeltager, nysgerrig besøgende, kollega, eller bare er faldet over Livline B, vil vi byde dig varmt velkommen og håber at du vil få en hel masse ud af dit besøg på siden.

Bedste hilsner

Livline B teamet

Leave a Reply

Your email address will not be published.